Informationsblad

Oktober 2019

Mars 2019

Förpackningsåtervinning Hällbygatan
Tisdag 26 mars flyttas kärlen för förpackningar till garage 11. Vi kommer utöka med ett extra kärl för pappersförpackningar och dessutom ett kärl för glödlampor. Luckorna till sopskåpet skruvas igen måndag 25 mars.

Städdag
Lördag 11 maj träffas vi och städar gården, källare och vind. Cyklar som ser skrotiga ut, eller verkar sakna ägare kommer att märkas med lappar. Om lappen sitter kvar 11 maj kommer cykeln rensas bort. I år går inte cyklarna som metallskrot, utan till återvinning tack vare Uppsala Returcyklar AB.

Årsmöte 22 maj
Årets årsmöte hålls 22 maj. Styrelsens avsikt är att föreningslokalen ska hyras ut och om lokalen är uthyrd då får vi vara i Majgårdarnas lokal.
Om du vill lämna in en motion ska det göras senast 23 april. Skicka med e-post till
styrelsen@stabbygardarna.se eller lägg i föreningens postfack i 9A.

Fönsterspärr
Fönstren på Prästgårdsgatan har en sprint med plastvingar för att kunna öppna och putsa invändigt. Har sprinten i ditt fönster tappat plastvingarna kan du hämta en ny i förrådet där bord och stolar förvaras. Det är bara sprinten i ena fönstret som går att byta. 

Anmäl ändring av hyresgäst
Glöm inte att anmäla ändring av hyresgäst. Det är viktigt att styrelsen har en förteckning över vilka som bor i våra hus och vi vill också ha rätt namn på postfack och tidningshållare. Glöm inte att få tillbaka nyckeln till postfacket. Det går inte längre att köpa nya låscylindrar, så om din hyresgäst inte återlämnar nyckeln går postfacket inte att använda. 

Månadsavier
Smidigast (och billigast) för föreningen är om du betalar din månadsavgift med e-faktura. Vill du ha den som pappersfaktura går det förstås bra. Dessa delas ut av utvald person i styrelsen, så det är viktigt att du har rätt namn på din postbox för att få rätt faktura.

Föreningens pingisbord till salu
Det pingisbord som stod i föreningslokalen är till salu. Bordet är något defekt och saknar nätställning. Vill du köpa det, kontakta styrelsen. Pris: 300 kronor.

Juni 2018

April 2018

Oktober 2017

Augusti 2017

Juli 2017

Juni 2017

April 2017

Januari 2017