Övernattningsrum

Föreningen har ett övernattningsrum för besökande gäster som alla medlemmar har möjlighet att boka. Bokning sker skriftligt via mail till bokning@stabbygardarna.se.

Rummet kostar 100 kronor/natt. Betalning görs antingen kontant i samband med att du hämtar ut nyckel eller via Swish.

Betalning via Swish görs till nummer 123 653 25 01 eller genom att skanna QR-koden. Namnge meddelandet “Aktuella datum/Månad – Efternamn”; till exempel “23-25/11 – Andersson”

Se tillgänglighet i kalendern nedan innan du skickar en bokning!

Tillgänglighet övernattningsrummet

MTOTFLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tillträde:

Normalt är det från kl 12 dagen för uthyrningen och till kl 12 den dag du ska lämna rummet. Du kan eventuellt komma överens med styrelsens representant om andra tider. Rummet disponeras från det att du hämtat nyckeln till dess du lämnat tillbaka den.

Vid ankomst bör du kontrollera att uthyrningsrummet är städat, att allt är helt och att ingenting saknas. Skulle det inte vara så ska du anmäla det direkt till den som ansvarar för uthyrningsrummet och som du fått nyckeln av. Gör du inte det riskerar du att vid avfärd få stå för den extra kostnaden som vi får för att eventuellt köpa in saknade saker eller för extra städning.

Det är inte tillåtet att ta med sig husdjur, ens för en för kort tid i övernattningsrummet. Detta för att även gäster med allergier ska kunna vistas i rummet. Det är naturligtvis också rökförbud i rummet. Eventuell sanering efter överträdelse av ovanstående debiteras den som hyr rummet.

Utrustning:

Det finns två vanliga sängar och en våningssäng i uthyrningsrummet. Kuddar och täcken finns men du får ta med egna lakan, örngott och påslakan. Det är inte tillåtet att sova i sängarna utan lakan eller med sovsäck.

Det finns inte möjlighet till matlagning, men det finns tillgång till vattenkokare och kaffebryggare. Glöm inte att diska efter dig om du använt något.

Toalettpapper ska finnas men ta gärna med en rulle för säkerhets skull. Den får du gärna lämna kvar till nästa gäst om det behövs.

Städning:

Städning ansvarar du som hyrt uthyrningsrummet för.

När du lämnar tillbaka rummet ska du se till att:

  • Allt är i sin ordning
  • Att allting i köket är diskat och torkat samt inställt på sin plats
  • Golven ska dammsugas och fukttorkas
  • Golvmattan ska skakas och dammsugas
  • Bord och bänk ska torkas av
  • Toaletten och duschen ska skuras
  • Sopor ska slängas

Närmare städinstruktioner sitter på insidan av garderobsdörren i rummet. Följ dem så blir det lika trevligt för nästa gäst i rummet.

Alla eventuella sopor ska tas med och slängas efter varje uthyrningstillfälle. Tänk på att det kan gå dagar eller veckor innan nästa gäst anländer och gamla sopor inte alls luktar gott. Kom även ihåg att slänga eventuellt använt kaffefilter! Om alla är rädda om inredningen och städar efter sig så hoppas vi att rummet håller länge och vill användas av många.

Sist men inte minst hoppas vi att rummet var till belåtenhet! Hör av dig vid eventuella frågor angående uthyrningsrummet till bokning@stabbygardarna.se