Hobbylokal och låneverktyg

Föreningen har en hobbylokal i källaren på Prästgårdsgatan 9B som går att låna utan kostnad. Där kan du t.ex. måla om möbler, snickra, fixa med din cykel eller liknande. Tänk dock på att inte blanda ihop rummen så att du inte råkar smutsa ner i t.ex. mangel- eller torkrum. Om du är osäker på vilket rum det är så kan du maila styrelsen@stabbygardarna.se för att dubbelkolla.

Ingen bokning krävs men tänk på att det inte är ett förråd så förvara inte dina saker där längre än nödvändigt. Det är viktigt att tänka på att det är ett allmänt utrymme som samtliga boende har tillgång till, så vi rekommenderar att inte lämna värdesaker utan tillsyn. Naturligtvis städar du efter dig när du använt lokalen.

Märk samtliga saker som förvaras i hobbyrummet med ditt efternamn och lägenhetsnummer, annars riskerar de att slängas under föreningens städdagar.

Eftersom lokalen inte har separat ventilationen får inte starka lösningsmedel eller annat med kraftig lukt hanteras där.

Det finns en intressegrupp för hobbyrummet där det diskuteras hur hobbyrummet ska användas – kontaktperson är petter@stabbygardarna.se

Lån av verktyg

Föreningen äger en borrhammare och en batteridriven skruvdragare. De finns att låna utan kostnad hos Lahrin, Prästgårdsgatan 9A. Lånetiden är en vecka.