Nycklar

Lägenhets- och garagenycklar

Föreningen anlitar Certego för all hantering av våra nycklar till lägenheter och garage.

Det är viktigt att du som medlem är registrerad som lägenhetsinnehavare eftersom endast den person som är registrerad hos Certego kan beställa extranycklar. Vid tillträde ska säljaren lämna samtliga nycklar till Certego och köparen kan därefter kvittera ut dem där. Kontakta Certego eller mäklaren för mer information.

Vissa mäklare slarvar med nyckelkvittenser och lämnar över nycklarna i samband med kontraktsskrivning eller tillträde och i så fall får du som köpare se till att själv ändra registreringen hos Certego. Glöm inte att ta med ditt köpekontrakt och legitimation.

Garagenycklar ska också lämnas till Certego när man inte längre hyr garaget. Nästa person på kölistan kontaktas då av köansvarig i styrelsen, som sedan kan kvittera ut och hämta nycklarna där.

Beställning av extranycklar

Den registrerade lägenhetsinnehavaren kan beställa extranycklar hos Certego på Fyrislundsgatan. De tillverkas medan man väntar och kostar ett par hundralappar med föreningens rabatt.

Huvudnyckel

Huvudnyckel till lägenheterna förvaras hos Certego och du får själv kontakta dem och bekosta upplåsning om du låst dig ute. Styrelsen har inte någon huvudnyckel till lägenheterna.

Telefonnumret till Certego är 018-56 90 00.

Postboxarna

Nyckelansvarig i styrelsen hanterar nycklarna till postboxarna men saknar extranycklar så håll reda på de som finns.

Nycklar till elplint vid parkeringsplatserna

Nyckelansvarig i styrelsen hanterar nycklarna. Lämna tillbaka alla nycklar när parkeringsplatsen återlämnas. Om nycklarna inte återlämnas kommer medlemmen debiteras för låsbyte.

Föreningslokalen

Kontrollera att föreningslokalen är ledig den dag du vill använda den. Kontakta styrelsen för att boka lokalen och för att hämta nyckeln. Ordförande och nyckelansvarig har nyckel till lokalen.